Küldetésünk

A VIDEOTON Holding ZRt. stratégiájával összhangban fröccsöntésre, mint alap technológiára alapozva autóipari termékek, ill. más ipari szférából származó termék gyártása esetén is összetettebb, magasabb feldolgozású, több technológia alkalmazásával előállítható termékek és szolgáltatások nyújtása versenyképes áron. Ezek magukba foglalhatnak esztétikai valamint technikai alkatrészgyártást, festést valamint szerelést.

Komplex termékekhez szükséges műanyag alkatrészek versenyképes költséggel történő gyártásával segíteni a VIDEOTON tagvállalatait projektek elnyerésében, kivitelezésében úgymint szerszámgyártás, alkatrészgyártás, mechanikus szerelés, elektromos szerelés, célgép gyártás, lemezmunka, szállítmányozás stb.

Célunk

Felépíteni egy sikeres és versenyképes céget és azt olyan színvonalon működtetni, hogy hosszú távon is pénzügyileg stabil, működőképes, versenyképes és nyereséges legyen, miközben megfelel a környezetvédelmi és munkabiztonsági elvárásoknak magas költséghatékonyság mellett. Fontos számunkra, hogy vevőink kiemelten megbízható beszállítója legyünk.

A versenyképességünk biztosítéka az ésszerűen átgondolt értékteremtés és folyamataink állandó javítása. Céljaink eléréséhez vállalati kultúránkat folyamatosan fejlesztjük - többek között a LEAN gondolkodásmód bevezetésével, a dolgozóink elkötelezettségét erősítjük.